Μπετονιέρες ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ. - Αφοί Τσιμπάνη Ο.Ε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οικοδομικά Μηχανήματα ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ. - Αφοί Τσιμπάνη Ο.Ε.

 
Οποιαδήποτε οικοδομική εργασία, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη, δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ. έχει ως πρωταρχικό μέλημα τη βελτιστοποίηση του χρόνου διεκπεραίωσης και των συνολικών διαδικασιών που απαιτεί μια οικοδομική εργασία και διοχετεύει στην αγορά τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Τα μηχανήματα που διαθέτουμε μας έχουν καταστήσει μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου και η προτίμηση που επιδεικνύει το κοινό στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για εμάς. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από:

  • Γερανάκια
  • Βάσεις μπαλκονιού
  • Αναβατόρια
  • Μηχανικού δονητές
  • Κινητήρες – ηλεκτροκινητήρες
… και πλήθος άλλων οικοδομικών μηχανημάτων, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς!
 

Ανταλλακτικά - Πρέσες σοβατίσματος

 
Η εταιρεία ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ. προσφέρει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για οικοδομικά μηχανήματα παντός τύπου. Η μακροχρόνια ενασχόληση με τον κλάδο μάς καθιστά ειδικούς στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Το συνεργείο μας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για την γρήγορη και ποιοτική επισκευή των μηχανημάτων σας. Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά για μηχανήματα όπως μπετονιέρες, δονητές μπετόν, πρέσες σοβατίσματος, αναβατορίων κ.α.